Art Nordic 2021 udskudt, ny dato

Art Nordic 2021 er blevet udskudt, og vil nu først blive afholdt den 26.-28. november.

2021 skulle have været bedre. Planer ændrer sig med et hidtil udset tempo. Vi må desværre meddele, at Art Nordic 2021 bliver udskudt. Årets kunstmesse vil nu først blive afholdt den 26.-28. november.

Det er heldigvis ikke på grund af COVID-19 denne gang, men fordi vores samarbejdspartner Lokomotivværkstedet har opdaget en fejl i deres booking-system. Denne fejl har ført til en dobbelt-booking af udstillingsrummet i den weekend vi havde regnet med at skulle afholde Art Nordic 2021 i. Lokomotivværkstedet beklager fejlen dybt – og det samme gør vi.

Udsigt til ekstraordinære oplevelser
Med den nye dato endeligt bekræftet, kan vi til gengæld ikke vente med at invitere jer indenfor i den sidste weekend af november. Vi tør efterhånden godt love, at med det program, der begynder at tegne sig, så bliver det en ekstraordinær oplevelse. Både for nye kunstinteresserede og for garvede kunstelskere.

Vi vil løbende introducere en række af de spændende kunstnere, som I kan se frem til at møde på Art Nordic 2021, så følg med på Facebook, Instagram og vores hjemmeside. Du skal også skrive dig op til vores nyhedsbrev. Der finder du alle de seneste nyheder om, hvad der rør på sig i forhold til Art Nordic 2021.

Ledige stande
Med udskydelsen er der også blevet åbent op for nye stande. Derfor er der helt ekstraordinært stadig mulighed for at komme med som kunstner til årets messe. Hvis du er interesseret i en stand, kan du læse mere her. Men skynd dig. Vi forventer, at de sidste stande hurtigt bliver booket. Vi vurderer de indkomne ansøgninger løbende.

 

X
X