Art Nordic og COVID

Hos Art Nordic ved vi, at livet og hverdagen er svær for rigtig mange lige nu. Pandemien påvirker os alle. Læs om hvordan Art Nordic forholder sig til COVID-19 her.

Læs om Art Nordics tiltag for at forebygge COVID-19 her.

Hos Art Nordic ved vi, at livet og hverdagen er svær for rigtig mange lige nu. Pandemien påvirker os alle. Lockdown, isolation og frygten for virus minder os alle om, hvor vigtig kunsten er for os som samfund og enkeltindivider. Vigtig som en anledning til at reflektere, perspektivere og forskønne tilværelsen.

Derfor er Art Nordics rolle og ansvar måske større lige nu end nogensinde før. Vi følger selvfølgelig udviklingen i smittespredningen og myndighedernes anbefalinger tæt. Og når vi nærmer os messens afvikling sørger vi for at indrette udstillingslokalet og adgangsbegrænsningerne, så vi lever op til myndighedernes anbefalinger og så alle gæster og udstillere kan føle sig trygge.

Vi må alle afvente og se tiden an. Men vi tror fortsat på, at det bliver muligt at afvikle Art Nordic 2021, d. 9. – 11. april, hvor foråret vil have indtaget Danmark. Og uanset hvad, er vi fra Art Nordics side fast besluttet på at gøre alt vi kan for at leve op til vores formål, som er at facilitere samtaler og møder om kunsten. Derfor vil vi i tiden frem mod messen også lancere nye initiativer for at understøtte og supplere denne vigtige samtale digitalt.

 

Følg med her på siden.

X
X