Terms and conditions - Art-Nordic

Handelsbetingelser

ART NORDIC APS

Terms and conditions

Indhold

  1. Generelle oplysninger
  2. Betaling
  3. Levering
  4. Fortrydelsesret
  5. Billetten
  6. Leje af udstyr
  7. Refundering
  8. Aflysning
  9. Reklamation
  10. Klageadgang
  11. Gebyrer
  12. Forholdet mellem billetkøberen (kunden) og Art Nordic ApS
  13. Persondatapolitik
  14. Partnerrelationer og links

 

1. Generelle oplysninger

Art Nordic ApS
CVR 35404244
Etableret 2013
Sofiendalsvej 48
4690 Haslev
E-mail: info@art-nordic.dk

https://art-nordic.dk er formidler af salg af billetter.

2. Betaling

Der er ingen kortgebyr

Art Nordic ApS modtager betaling via følgende danske og udenlandske udstedte betalings- og kreditkort:

• Dankort
• VISA/Dankort
• VISA/Visa Electron
• Eurocard/Mastercard
• PayPal
Beløbet hæves først på dit kort, når billetterne sendes fra art-nordic.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

3. Levering

Du får dine billetter leveret online via nettet. Leveringsgebyr kr. 0,00

For at modtage dine billetter skal du have en gyldig emailadresse. Billetter  skal du selv udprinte og medbringe til Art Nordic.

4. Fortrydelsesret

Du har ingen fortrydelsesret når du køber billetter på art-nordic.dk, jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 12.

5. Billetten

Billetten er dit adgangsbevis til et arrangement. Den er forsynet med en stregkode og er kun gyldig, når stregkoden er aktiveret.

Stregkoden accepteres kun én gang. Hvis den forsøges scannet ved indgangen mere end en gang, afvises den.

Er du forhindret i at bruge din billet, kan du sælge den på www.buymyticket.dk eller give den til en ven. Vær opmærksom på, at det er ulovligt at sælge billetter til overpris i Danmark.

6. Leje af tilbehør

  • Alt lejet forbliver ejendom tilhørende Art-Nordic til enhver tid.
  • Alt lejet leveres af Art-Nordic og efterlades på din stand plads når du igen flytter ud efter salgs- og kunstmessen 5.-7. april 2019.
  • Du bekræfter ved din accept af handelsbetingelserne at du er indforstået.
    Hvis du har spørgsmål eller ønsker, ret da henvendelser til Art-Nordic. Vi træffes på +45 5189 5172 (Boi Wynch).

7. Refundering

I tilfælde af aflysning er det Art Nordic ApS ansvar at sikre refundering af billetprisen. Der refunderes IKKE gebyrer samt evt. forsendelsesomkostninger.

8. Aflysning

Et arrangement er aflyst, hvis det ikke gennemføres.

Ændringer i program, dato eller delvis gennemførelse m.v. er ikke en aflysning, og billetterne til arrangementet refunderes normalt ikke. Læs evt. information om arrangementet.

9. Reklamation

Enhver reklamation, der vedrører selve arrangementet rettes til Art Nordic Aps. Reklamationer i forbindelse med billetkøbet bedes rettet til info@art-nordic.dk.

10. Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@art-nordic.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

11. Gebyrer

Art Nordic Aps formidler billetter til publikum og leje af udstyr og ydelser til udstillere.

BILLET-PRINT gebyr – GRATIS

Der er ikke forsendelsesgebyr på levering af BILLET-PRINT billetter til din e-mail adresse.

11.1. Erstatningsgebyr – når uheldet er ude

Har du mistet eller ødelagt din billet kan Art Nordic ApS hjælpe dig med en ny billet inden arrangementet. Dette er GRATIS.

12. Forholdet mellem billetkøberen (kunden), udstilleren og arrangøren Art Nordic ApS

• Art Nordic ApS stiller sit billetsystem til rådighed for kunden.
• Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler. Aftalen er først bindende, når købet er godkendt og betaling har fundet sted.
• Du har ingen fortrydelsesret når du køber billetter på art-nordic.dk, jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 12.

13. Persondatapolitik

Vi indsamler personoplysninger, når du opretter en profil, køber billetter, tilmelder dig, sender e-mails eller ringer til os, eller når du køber billetter hos os og anvender vores billetsystemer. Det samme er gældende, når du bruger vores hjemmesider, apps, sider på sociale medier eller andre medier.

Vi bruger de indsamlede oplysninger til at levere de bestilte ydelser og produkter, overholde lovgivningen samt til at forbedre vores service, markedsføring og kundesupport.

Når du opretter en profil, køber billetter, downloader en app eller kontakter os telefonisk, kan vi specifikt anmode dig om tilladelse til at bruge dine oplysninger til særlige formål.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at levere ydelsen / produktet til dig.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer også din IP adresse og geolokation.

Ved leje af produkter og ydelser på Art Nordic, vil du blive bedt om at indtaste yderlige oplysninger.

Når du køber billet eller foretager køb / leje på vegne af en anden person, bekræfter du samtidigt, at du har ret til at give samtykke til registrering på personens vegne.

Når du køber billetter, eller foretager køb/leje , giver du samtykke til, at hvis du optræder på eventuelle fotos og videooptagelser, der er optaget i forbindelse med arrangementet, at disse må benyttes digitalt og analogt af os og vore Samarbejdspartnere.

Samarbejdspartnere. Vi sælger billetter og modtager tilmeldinger på vegne af tredjeparter (Samarbejdspartnere), der udbyder eller sponsorerer arrangementer, eller som driver et sted, hvor der afvikles arrangementer. Vi videregiver personoplysninger til vores Samarbejdspartnere.

De indsamlede oplysninger anvendes til at levere de bestilte ydelser og produkter, overholde lovgivningen samt at forbedre Samarbejdspartnerens service, markedsføring og kundesupport.

Andre virksomheder. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give personoplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Personoplysningerne registreres hos Art Nordic ApS og opbevares i fem år, hvorefter de slettes.

Den dataansvarlige på www.art-nordic.dk er Boi Wynsch, Art Nordic ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på info@art-nordic.dk.

Klager over behandling af persondata kan ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Du kan i forbindelse med brug af vore tjenester angive, om du ønsker at modtage nyhedsinformationer eller tilbud. Såfremt du har tilmeldt dig, kan du altid afmelde fremtidige henvendelser ved kontakt til arrangøren og ved at sende en e-mail herom til info@art-nordic.dk

14. Partnerrelationer og links

Art Nordic indeholder links til andre websites og integrerede sites, men kan ikke holdes ansvarlig for anvendelsen af personoplysninger af tredjemand, der eventuelt finder sted på disse sites medmindre andet følger af dansk rets ufravigelige regler.