Anja Fønss Art

Musikalske Fools & Faces-skulpturer & akryl på lærred

Anja Fønss

”Musikken er min følgesvend og skulpturerne/malerierne, udtrykker for mig en besyngelse af naturen og af ”det satans liv”.

Anja er en autodidakt musikalsk kunstner, som de seneste år er gået all in på sin malerkunst og skulpturer. Hun er uddannet pædagog, master i børnemusik samt singer/songwriter med flere anmelderroste udgivelser bag sig. Derfor er leg med toner, rytmer og bevægelser et væsentligt afsæt i hendes kunstneriske arbejder – ligesom der ind imellem komponeres nye sange til værkerne eller omvendt.

“Jeg forsøger i min kunst at vise mennesket i alle dets bevægelige og skæve former – som jeg håber beskueren helt konkret kan mærke og høre musikken og sangen i”. Gennem mine ”Fools & Faces”-betonskulpturer udforsker jeg menneskets mangeartede udtryk og mit mål er, at man helt konkret får ”hands on” og går på opdagelse i mine skulpturer.

Jeg maler abstrakt med afsæt i intuitive sanselige bevægelser – og maler gerne så både stringente linjer, bølger eller bevægelser finder vej, til mulige gemte ansigter og udtryk i lagene. Malingen er mest akryl på lærred, men jeg eksperimenterer også med andre malingstyper og materialer”.

Anja Fønss har de sidste år skabt et større udvalg af både malerier og skulpturer, som hun arbejder på at præsentere ved udstillinger, gallerier og ved kunstkoncerter rundt i landet. Næste weekend d. 8-10 sep. er Anja også at finde på Works Art Fair i Århus.

Bestilling

Din bestilling

Anja Fønss Art

overskrift