Anna Gade

Paintings with nature sceneries in dreamlike colors that blur the line between fantasy and reality.
[el_masonry_gallery _builder_version="4.7.7" _module_preset="default" image_ids="16195,16199,16203,16205" number_of_columns="3" column_spacing="20px" enable_lightbox="on" enable_overlay="on" hover_enabled="0" sticky_enabled="0" lightbox_close_icon_color="#ffffff" lightbox_arrows_color="#ffffff" image_size="large" number_of_columns_last_edited="on|desktop" number_of_columns_tablet="3" number_of_columns_phone="2" overlay_color="rgba(0,0,0,0.8)" overlay_icon="%%200%%"][/el_masonry_gallery]

Standplads: 002

overskrift

81 61 77 44

overskrift

behindmywindow.com

overskrift

overskrift
About the Artist

En ting, der går igen i Anna Gades kunst, er et strejf af mystik. Elementer og motiver er til fortolkning og kan være vidt forskellige afhængige af øjnene, der ser. Er det en gejser eller en klippe med is? Er det oppe ved Norges kyst eller er det tæt på Ækvator, hvor der er varmt? Eller er det et sted, der kun findes i drømmene og fantasiens verden?

A city, a lake,
a storm, a cave
take shape in my mind
asleep or awake

The sun will fall
and the sea will rise
as a wolf cries out
on a mountain of ice

Digtet her består af flere af titlerne på værkerne.

Med den nyeste kollektion ‘Blue Collection’ har det været en spændende proces at eksperimentere med nye og uvante teknikker, der har åbnet for en verden af vand.

Født Anna Zieleśkiewicz i Nowogard og uddannet fra kunstakademiet i Łódź, Polen.