Ariadna Novicov

I want my art to be colorfull, give positivity and a sense of freedom.

Ariadna Novicov er en italiensk figurativ kunstner, baseret i Torino. Hans kunst beskæftiger sig med aktuelle begivenheder og skikke og henter inspiration fra folks adfærd, fra arkitekturen i byen, hvor han bor, fra sociale medier, fra naturen og fra blomsternes farver.

Hun blev født i Rumænien i en familie af litteraturlærere. At vokse op i et miljø fyldt med bøger gjorde det muligt for hende at lære om verden og kunst, selv før hun begyndte at rejse. Hun bor i øjeblikket i Italien i Torino, en by rig på barok arkitektur og kultur, hvor kunst støttes og fremmes.Selv om hun kun er naturaliseret, føler hun sig som ambassadør for dette sted, der er rig på historie og fascinerende skønheder, der betinger hendes billedvalg.

Kunst har været hans passion siden han var barn, men han begyndte at tage det seriøst i 2016, efter at have brugt meget tid på at beundre og forstå kunst på museer og kunstudstillinger i Torino og Milano. Efter blot et år gik hun i 2017 offentligt med sin første soloudstilling i Torino, i det historiske centrum, som blev godt modtaget af offentligheden. Fra 2016 til i dag har hun været inviteret til Turin International Book Fair for at præsentere sin personlige hjemmeside og har deltaget i flere gruppeudstillinger i Europa og Dubai. Hans værker findes i private samlinger i flere europæiske lande.

Ariadna Novicov har store forhåbninger til fremtiden for sin karriere. Forny altid med nye materialer og teknikker; den er i løbende udvikling og i mellemtiden har den det rigtig sjovt. I de næste par år håber han at kunne deltage i kunstresidencies, internationale messer og rejser, mens han udstiller sin kunst.

Bestilling

Din bestilling

Ariadna Novicov

overskrift