Atelier A. La

Mit navn er Alma L. Andreasen og jeg er abstrakt billedkunstner og maler primært med akrylmaling.
Jeg beskæftiger mig med et abstrakt univers som ofte er inspireret af natur og rejser, en farve eller stemning. Motiverne er lige så meget udtryk for udefinerbare følelse eller stemning, som konkrete steder. Lys og farve er gennemgående elementer i mine motiver.

Det skønne ved abstrakt kunst er, at det kan opfattes og tolkes meget forskelligt, afhængig af hvem der ser det. Jeg er interesseret i dette møde med værket. Nogle gange kan værket opleves ens, ramme et meget specifik følgelse for beskueren og nogle gange er det noget helt andet end jeg originalt har tænkt. 

Jeg benytter mange forskellige redskaber og metoder til at opnå mit udtryk. Mine værker bliver til ud fra en original idé samt hvad der udfolder sig på lærredet undervejs i processen.

En stor inspirationskilde for mig, er det abstrakte ekspressionistiske motiv kombineret med den impressionistiske tanke, om at male motiver, som de ses og opleves i specifikke øjeblikket og ikke nødvendigvis som vi intellektuelt ved det oplevede er. Jeg er blandt andet inspireret af kunstnere som Monet, van Gogh, Cézanne, Chagall, Picasso og Redon.

Bestilling

Din bestilling

Atelier A. La

overskrift