CALA KUNST

Akrylmalerier
[el_masonry_gallery _builder_version="4.7.7" _module_preset="default" image_ids="25185,25197,25205" number_of_columns="3" column_spacing="20px" enable_lightbox="on" enable_overlay="on" hover_enabled="0" sticky_enabled="0" lightbox_close_icon_color="#ffffff" lightbox_arrows_color="#ffffff" image_size="large" number_of_columns_last_edited="on|desktop" number_of_columns_tablet="3" number_of_columns_phone="2" overlay_color="rgba(0,0,0,0.8)" overlay_icon="%%200%%"][/el_masonry_gallery]

Standplads: 036

overskrift

+4 52 76 30 370

overskrift

overskrift
Om kunstneren

CALA KUNST

Camilla Langballe Brorsbøl, 49 år, Brabrand/Aarhus

Jeg har altid haft kunsten tæt på mig ligesom kunsten har været og er et “Helle” for mig. Det er et særligt sted jeg bliver henført til og derfor er min kunst intuitiv, impulsiv, ægte og ærlig; noget jeg også stræber efter i mit private liv, det komplekse i at møde verden med den uperfekte ægthed.

Mine malerier forsøger at indfange den kompleksitet der ligger i den nære og distancerede verden. I mødet mellem de to verdner, danner jeg indre dialoger og dermed fortællinger om de eksistentielle undertoner og det umiddelbare i det jeg møder. Jeg søger at blotte de fantasiskabte portrætter/figurers inderste følelser i både udtryk, form og farve. Værkerne er kontrastfyldte i deres udtryk og mine værker er en diversitet i form og farve.