Christina Dentov Clark

Bearbejder sanseindtryk

Mit navn er Christina Dentov Clark, og jeg er autodidakt kunstner. Jeg har malet abstrakt i mere end 20 år, men siden 2020 har mine malerier taget en mere figurativ drejning. Gennem tiden har jeg modtaget certificeret undervisning i forskellige teknikker fra bl.a. Anne Juul Christophersen, Knud Milo, Jonas Pihl, Tina Hille, Karen Brinck og Randi Egebro.

Min kunst kan begejstre med sine farver og former, der springer ud af lærredet og fylder rummet med energi og liv. Men det er ikke kun æstetikken, der begejstrer, for min kunst kan også stille spørgsmål og få dig til at tænke.

Nogle gange undrer og forundrer min kunst, når den skubber grænserne for det mulige og udfordrer din forståelse af verden. Det kan være svært at finde svar på det spørgsmål, min kunst stiller, men det er netop derfor, den er så spændende.

Min kunst kan skille vandene, fordi den ikke er bange for at tage stilling og udfordre normerne. Nogle vil elske den, mens andre måske vil hade den – men det er netop det, der gør den samfundsaktuel og relevant.

Følelserne er en vigtig del af min kunst, og den udtrykker ofte både glæde og smerte på en måde, der berører og rører ved noget dybt i dig.  Men selv når den er alvorlig, har min kunst ofte et glimt i øjet eller en finurlig humor, der får dig til at smile.

Min kunst er skæv og finurlig, fordi den ikke er bange for at tænke udenfor boksen og udforske nye veje og idéer. Men det kræver mod at gå mod strømmen og turde være anderledes – og det er netop, hvad min kunst er.

Endelig tager min kunst altid udgangspunkt i mig og mine egne erfaringer og følelser. Det er min måde at fortælle min historie på og dele mine tanker og idéer med verden. Og hvis min kunst kan inspirere eller berøre bare én person, så har den allerede opnået sit formål.

Få endnu mere kunst i dit liv!

Din bestilling