Helene Rømer

De magiske træer

Magiske Træer

Mine malerier opstår helt naturligt fra mine mange løbeture i skoven. Fotos af smukke træer sætter sig fast i bevidsheden og skaber mine malerier i pontillisme stil.

De overdrevet naturfænomener og glæden fra naturens øjeblikke fylder de fleste af mine malerier. Det kan bl.a. være morgenlyset mellem træerne og dampen der stiger op fra jorden eller de pinke lysglimt, når man kikker for længe ind i aftensolen over den smukke sommerhede. Det kan også være alle de smukke blade der falder i hundredevis, når efteråret rammer i Oktober. Mine malerier indeholder alle mine følelser. Derfor har jeg valgt, at kalde min serie af malerier, Magiske Træer.

Mit budskab: Lad dig forføre af naturens smukke fantasifulde energier og hengiv dig til livets lunge. Værn om det smukke vi har omkring os. 

Jeg bor i Hillerød med min lille skønne familie. Jeg har dejligt højt til loftet og har derfor Galleri hjemme. Her er kaffen, musikken samt jeg kan gå og nusse om alle mine malerier.

Helene Rømer

Udstillinger: Uddannet grafiker og lærer/billedkunstlærer. -Januar 2023 Støberihallen / Hillerød. -Marts 2023 Kræftens Bekæmpelse rådgivning/ Hillerød. –November 2023 Geoinfo/ Glostrup.

Messer: Art Hillerød marts 2024 Art Nordic maj 2024 Bredgade Galleri 22 juni 2024

Udstillinger i Europa:

Konkurrence med maleriet “Flower Power” i Gallerie Truillier Paris d 27 April 2024

 

 

Værker

Events