Jens Jakobsson

Fotokunst med naturen i centrum

Jens Jakobsson er prisvindende fotograf og fotokunstner med stor passion for dyr og natur.

Hans ambition er at lave kunst der udtrykker naturens skønhed, men som også får folk til at reflektere over hvordan vi mennesker behandler jordkloden.

Fotografi handler om at indfange lyset. Lyset der er kilden til alt liv på jorden. Jens er særligt fascineret af nordiske dyr og landskaber, men elsker også at rejse ud i verden med mit kamera. Jens værdsætter stilheden i den vilde natur, hvor han strækker sig langt for ikke at forstyrre dyrene eller naturen når han færdes derude. Det kræver meget tålmodighed og han kan sidde i timevis for at fange det rette øjeblik med det rigtige lys.

Jens redigerer sine fotos med respekt for lyset samt hvad han oplevede på stedet. Nogle af hans fotos viser den skønhed du kan opleve hvis du bevæger dig ud i den vilde natur, hvor mennesket ikke har sat sit præg. Men Jens kan også bruge dage og uger foran computeren for at sammensætte forskellige fotos og skabe en ny virkelighed, med et budskab om den menneskelige påvirkning af naturen og den måde vi behandler planeten på.

Nogle gange indfanger han det store billede med mit kamera og andre gange fokuserer han på nogle små fantastiske detaljer som naturen også byder på. I vores travle dagligdag overser vi ofte de små skønne detaljer. Jens håber at hans billeder vil åbne flere folks øjne for både den skønhed naturen byder på, men også sætte fokus på hvordan vi behandler jordkloden.

Bestilling

Din bestilling

Jens Jakobsson

overskrift