Kirstine Falk

Tankevækkende værker med åbenhed for fortolkning

Kirstine Falk er en kunstner, som bestræber sig på at skabe tankevækkende værker med åbenhed for fortolkning. Her har alle muligheden for at lægge vores egne livserindringer og egne fortolkninger værkerne. Det eventyrlige drømmeunivers man kan opleve i hendes værker er krydret med en surrealistisk understrøm.

Ved første øjekast oplever man en sødme og en uskyld i valg af farver og motiver, men jo længere tid man bruger foran værkerne, jo tydeligere bliver det, at der er mere bag værkerne.
Stemningen af noget skævt, noget sært, noget melankolsk.

Kirstine Falk krydser det umiddelbare med det manipulerede. Det naive barnesind med den voksnes reflektion. Det giver billedernes fortællinger dybde og holdbarhed.
– Jeg tager ofte udgangspunkt i flere foto, som jeg sammensætter i en situation og rekonstruerer en ny virkelighed eller et fantasiunivers med genkendelige facetter, fortæller kunstneren.

Hun bruger forskelige materialer til værkerne. Illustrationer er en blanding af blyantstreg kombineret med gouache, og collage. Maleri akryl på lærred.

På ARTUNITES har jeg både malerier samt limet print med. Printne er trykt i museumskvalitet på Epson printer, og så er de nummereret og signeret.

Kirstine Falk arbejder på fuldtid med maleri, tegning og fotografi på sit værksted på Godsbanen i Århus C.

Læs mere om Kristine Falk på www.kirstinefalkshop.dk

Bestilling

Din bestilling

Kirstine Falk

overskrift