Lotte Trolle

Former og figurer - abstrakt

Om mig

Jeg er optaget af form og farve, og hvordan rytme, harmoni, modspil og lys udfordrer øjet. Komposition, kontrast og farvernes styrke skal være i en hårfin balance – og det er den rejse der fascinerer mig. Jeg starter ofte et maleri med en idé om en farvepalette, men den ændrer sig tusind gange undervejs, og det er netop denne proces som er så fantastisk – når penslerne løber stærkt over lærredet og finder nye farver og former. Jeg arbejder med både olie og akryl på små og store lærreder  og papir.

Bio

Lotte har arbejdet med mode det meste af sit liv. Hun har syet kostumer til mange teaterforestillinger og arbejdet som leder i Nordisk Films kostumeafdeling i 12 år (til film og TV). Lotte har desuden arbejdet som freelance stylist for flere firmaer og modehuse. Senere i livet blev Lotte erhvervs- og uddannelsesrådgiver.

Lotte har fundet sin største passion indenfor maleri. Hun er fascineret af former og samspillet mellem farver og strukturer og søger hele tiden nye udfordringer med sin kunst. Hendes værker er repræsenteret på bl.a. Female Art Markeds online galleri FAM.

Hun har udstillet på Art Nordic 2022, Rascal vinbar, Palludan Bogcafe´ og hendes værker kan ses ved henvendelse. Instagram: Instagram lottetrolle.atelier

 

Bestilling

Din bestilling

Lotte Trolle

overskrift