Olivia Valbak Kamradt

Olivia Valbak Kamradt (1990); maleri og grafik

Olivia Valbak Kamradt (1990) er en spirende, aalborgensisk-vietnamesisk kunstner med en baggrund i Anvendt Filosofi og Kulturforståelse. Olivia er også uddannet som Kunstpioner ved Kunsthal Nord (2021), hvilket skabte grobund for hendes kunstneriske rejse. I sit kunstneriske virke arbejder hun særligt med poetiske elementer, livsfilosofisk, sanseligt og intuitivt med både krop, billedkunst og grafik.

Olivia arbejder i feltet, “Levet liv”, hvor hun nærværende og livsfilosofisk undersøger forbindelsen mellem sårbarhed, identitet og et bæredygtigt liv. Hendes kreative undersøgelser af det sårbare individ og dets “væren i verden” kommer til udtryk gennem eksistentielle og fænomenologiske refleksioner. I sin kunstneriske proces veksler Olivia ofte mellem intuitiv kropslig sansning og sindets tanker; dette kommer til udtryk i en vigtig dialog mellem kroppens ubevidste “sprog” og sindets bevidste følelser, som hendes vidt forskellige værker tilsammen udtrykker.

Det kulturelle, hybride menneske er særligt inspirationens omdrejningspunkt i Olivias kunstneriske skaben, hvor hun motiveres af ønsket om at bidrage til en bæredygtig og rummelig forståelse af det moderne nuancerede menneske; Et menneske, som kan rumme flere sårbarheder, – seksualiteter, – nationaliteter, – etniciteter, – kulturer, – natursyn, – verdenssyn, mm.

“Med kunsten som talerør, ønsker jeg at medvirke til et anerkendende rum, hvor det sårbare menneske kan føle sig hel frem for spaltet i sin kompleksitet”, – Olivia Valbak Kamradt (2021)

 

Henvendelser vedr. kunstværker og samarbejde via:

Instagram: @oliviakamrart

Facebook: @ok.makvaerk

Hjemmeside: www.okmakvaerk.com

Bestilling

Din bestilling