Red Earth Art Gallery (Australsk)

Australsk aboriginal kunst, forfædres historier om landet

Med en historie, der går titusinder af år tilbage, er australsk aboriginalkunst den ældste ubrudte tradition for kunstfremstilling i verden.

Aboriginal kunst er et udtryk for menneskers identitet, kultur, spiritualitet og forhold til Country. Den fortæller historier om ceremoni og skabelse og forbinder mennesker med forfædre og pårørende.

Aboriginal Art deler historier om kunstnerens drømme. Overnaturlige væsener rejste over det tomme land i et indviklet net af drømmende spor, de skabte alt. Regnbueslanger, lysende mænd og en lang række væsener skabte aboriginernes verden. Skabelsen af ​​landskabet og åndelige væsener og alt, hvad der bor i det, men de fastlagde også lovene for sociale og religiøse skikke, som den dag i dag forbliver i kernen af ​​aboriginernes identitet og dikterer meget af det daglige liv. Forbindelsen til Drømmen, som omfatter fortiden, nutiden og fremtiden, går i arv gennem generationer og deles, fejres og forstærkes gennem aboriginal kunst.

Red Earth Art Gallery (Danmark) arbejder stolt sammen med aboriginal-ejede samfundsbaserede kunstcentre for at sikre autentisk og etisk handel. Salget af hvert kunstværk kommer kunstneren, kunstcentret og aboriginernes samfund direkte til gode, mens det støtter en ny generation af aboriginske kunstnere til at lære og dele deres forfædres historier gennem kunst.

Bestilling

Din bestilling