Søren Bjørnskov

Unikaværker der fortæller en ny historie.

Søren Bjørnskov blev født i Danmark den 30. juni 1975 i byen Skanderborg. Efter endt skolegang uddannede han sig som bilmekaniker. Som barn tegnede Søren meget, alt fra ansigter, mennesker og landskaber og var meget fascineret af skygger. Lidenskaben for abstrakt maleri begyndte i år 2002. Han er en selvlært kunstner, og de forskellige teknikere han bruger, kan være alt fra spartle, spray, skrabe med pap, dæktryk, svamp eller finurlige værktøjer fra sit værksted. Knuste kaffebønner kastes undertiden på lærredet, fordi han er utrolig glad for en god kop kaffe.

Søren ser sin kunst som abstrakt og moderne, ekspressionisme slår ham til tider. Når Søren arbejder lag for lag med paletten med farver, er det her i denne proces, værket fortæller historien. Det kan være ansigter, mennesker, landskaber eller en handling, som du til tider kan opdage i det abstrakte univers, derfor vil du være i stand til at opdage nye elementer i hans værker.

Søren Bjørnskovs kunst er hovedsageligt blevet udstillet i Danmark på Gallerier, kunstforeninger, hospitaler, virksomheder og caféer  samt salg til privatpersoner.

Bestilling

Din bestilling