Ledige stillinger

Ledig stilling: Praktikant

Art Nordic kigger lige nu efter en kunstinteresseret praktikant. Hvis du har lyst til at få erfaring og lære om, hvordan man afvikler og skaber en god kunstoplevelse for både de deltagende kunstnere og publikum, så bliv en del af vores Art Nordic team.  

Du vil blive en del af udviklingen af Art Nordic, hvor du vil kunne sætte dit præg på fremtidens kunstmesse. Vores særlige fokus ligger på, at skabe rum til dialog, følelser og oplevelser relateret til kunst. 

Du får indblik i en unik branche og kan bl.a. få erfaring med: 

  • Udarbejdelse af nyhedsbreve og anden kommunikation 
  • Planlægning og afvikling af aktiviteter og events før og under messen 
  • Planlægning, koordinering og afvikling af Art Nordics kunstprogram i samarbejde med kunstnerisk leder Marie Inge Malberg 
  • Udviklingen af Art Nordics medlemsklub samt kunstneriske talentprogram Art Next 

Vi imødekommer gerne dine ønsker i forhold til arbejdsopgaver, så vi sammensætter dem efter dine kompetencer og interesser.  

Vi forestiller os, du læser på en videregående uddannelse. Vi foretrækker, at du kan være behjælpelig i forbindelse med afholdelsen af Art Experience, der løber fra d. 28.-30. April 2023. Men vi tilpasser det selvfølgelig, så det passer dig. 

Du bliver en del af et energisk og professionelt team med kontor på Bygmestervej 6, 2400 København NV, side om side med søsterselskabet Trooper. Du vi få erfaring med planlægning og afvikling af både større og mindre kunstevents.  

Kort motiveret ansøgning og CV sendes til senest 22. Januar 2023. Hvis du har særlige ønsker til arbejdsopgaver, så skriv det endelig med i ansøgningen. Samtaler afholdes i løbet af uge 4. Vi vurderer ansøgninger løbende.  

Hvis du har nogle spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at kontakte Marie på +45 51 89 51 72 /  

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. 

 

Søg uopfordret

Vi tager gerne imod uopfordrede ansøgninger. Send ansøgning samt CV til

Bestilling

Din bestilling

Art Nordic 2022