lej stand på kunstmesse - Art-Nordic

Udstil din kunst på Art Nordic

Nordeuropas største kunstudstilling

Som udstiller på Art Nordic bliver du en del af Skandinaviens største salgs- og kunstmesse. Med mere end +79.000 besøgende over de seneste 6 år, danner messen ramme om det ideelle udstillingssted for både nystartede såvel som etablerede kunstnere. Dette er den perfekte mulighed for at eksponere din kunst for en bred og kunstinteresseret målgruppe. Alt omsætning på messen tilfalder dig selv og det eneste du betaler for hos os, er leje af din stand.

De 230 udstillingsstande er eftertragtede og har de seneste år været udsolgt flere måneder før messen. Tøv derfor ikke med at booke din stand nu.

✓ Over 79.000 gæster de seneste 6 år

✓ Gæster fra 30 nationer

✓ Udsolgt hvert år

✓ Hele din omsætning tilfalder dig

✓ Inviter op til 70 gæster gratis

✓ Delevenlige stande

’Art Nordic’ meget mere end ’bare’ en stor kunstmesse.

Siden jeg kvalificerede mig til at udstille på ’Art Nordic’ i 2016, er jeg blevet en af de tilbagevendende og dedikerede udstillere. Det høje besøgstal betyder til at jeg har mulighed for at sprede budskabet om min kunst til mange nye potentielle kunder,  samt give mine allerede eksisterende kunder muligheden for at komme ind at se min kunst tæt – udover i mit atelier/mini-galleri i Værløse. De store stande og det gode lys gør at jeg, udover vægkunst,  også har plads til at kunne præsentere størrer værker, såsom mine installationer med dukker, podier med vaser eller andre tosserier, på en flot og professionel måde – uden at det bliver for sammenpresset. Derudover er ’Art Nordic’ et eminent sted for mig til at udvidde mit netværk med andre kunstnere, kunstformidlere og gallerier m.m. – nationalt og internationalt. Netværk der kan åbne op for gode relationer og muligheder for fremtidige samarbejder.

BAKAOS
Barbara Kaad Ostenfeld
/Danmark

Art-Nordic sitrer med international kunst!

Jeg har haft den glæde at udstille på Art-Nordic i foråret 2017 og 2018 i centrum af København.  Det er en velorganiseret salgs- udstilling med kunstnere fra mere end 20 nationer, hvilket skaber en meget speciel international atmosfære. Det var dejligt at se publikum strømme til og selvfølgelig også at sælge nogle værker, som jeg gjorde begge gange. Mange gode kontakter blev skabt både fagligt og venskabeligt, så jeg anbefaler varmt at deltage i foråret 2019, hvis det overhovedet er muligt!

HOESTART
Kirsten Høst
/Danmark