Om ART NORDIC

ART Nordic er skabt på baggrund af publikums store kunstinteresse, samt for at styrke mødet mellem kunstnere og deres kunder – herunder også for at udbygge relationer til gallerier, kunstforeninger og kunstinteresserede på tværs af landegrænserne.

Art Nordic blev Skandinaviens største kunstmesse i 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 og forventningerne er de samme til 2020.

I april 2019 gæstede over 15.000 kunst interesserede Art Nordic kunstmessen i København – Bl.a. aflagde repræsentanter fra over 176 kunstforeninger besøg på Art Nordic.

I 2020 forventer vi endnu endnu større opbakning. 

Plads, atmosfære og årstider – resultatet af høj kvalitet ses hos den bevidste gæst og reflekterer på hver kunstner.

Vigtigt at der er masser af plads, lunt i vejret og top stemning blandt kunstnere og gæster med fornyet energi efter en lang, kold og mørk vinter.

Vi har nu rammerne sammen. Kunstmessen koster ca. DKK 2.000.000 at gennemføre, og det ses og mærkes.

Modsat hvad mange tror, skal god kunst opleves. God kunst ses straks og ikke om den er skabt af en dansker, svensker eller en fra Finland, Frankrig, Rusland eller Cuba.

Slutteligt er den udveksling af ideer/tanker der finder sted på en så stor kunstmesse som Skandinaviens største kunstmesse Art Nordic kritisk for alle og meget berigende for alle.

Personerne bag

Boi Wynsch

Initiativet til Art Nordic blev taget af ægteparret Boi og Laynet Lore Wynsch, der begge ud over en stor passion for kunst også har erfaring indenfor erhvervslivet som indehavere af hver deres virksomhed. Virksomhederne er nu lukkede.

Boi har boet i stort set alle verdensdele, og han har deltaget og med succes udstillet på fagmesser i 45 lande i 5 verdensdele.

Laynet Wynsch

Laynet brugte sin uddannelse og erfaring som designer til at skabe House og Brides, der blev en af de tre største på sit felt med salg af brudekjoler til giftelystne i flere europæiske lande. Efter 20 år afviklede hun House of Brides for at gå ind i kunstens tjeneste på fuld tid, både som udøvende kunstner og som formidler af andres kunst gennem bl.a. Art Nordic, hvor hun nu er indsat som direktør, da Boi er langtidssyg.

I sin søgen efter det bedste blandt de etablerede kunstnere besøger hun hvert år flere messer og udstillinger i ind- og udland.

Samarbejde

Art Nordic er i strategisk samarbejde med gallerier i ind- og udland, og vi opfodrer ’vores’kunstnere til at udstille udenfor Danmarks grænser både i Europa og andre steder i verden.

40 kunstnere tilknyttet på Art Nordic har de seneste år udstillet i Frankrig, Italien, Belgien, Holland, Tyskland og forskellige steder i Skandinavien – ja så langt væk som Dubai, Japan, USA og Canada.* Vær omhyggelig, når du vælger de messer, du vil udstille på. Tro på dit talent og gå aktivt ind i samabejdet med såvel de andre udstillere som arrangørerne. Det er din levevej og din succes, der er i spil.

Fornyelse og udvikling er vigtigt for en kunstner. Derfor skal man være opmærksom på nye tendenser, også når man er med på en årlig messe som Art Nordic. En ny placering i forhold til tidligere år og en anden opsætning af standen kan være med til at fremhæve den enkelte kunstneres evner og talent. Det er med til at fastholde interessen hos de besøgende.

ØJEBLIKKE FRA ART NORDIC SALGS- OG KUNSTMESSE