Sådan bliver du klar til Art Nordic

sigDu kan møde rigtig mange kunstnere på Art Nordic. Og det kan virke overvældende at skulle forholde sig til dem alle. I vores messekatalog kan du i ro og mag inden messen danne dig et overblik over de mere end 200 kunstnere, der er til stede på Art Nordic 2021. Og det kan godt betale sig at bruge lidt tid på at orientere sig. Alle værker afbilledet på den enkelte kunstners side er udstillet og til salg på messen. En stor del af de deltagende kunstnere, samt en lang række andre, har desuden valgt at sætte værker, der ikke er på messen, til salg i vores onlinegalleri. Her kan du udforske, beundre og købe kunst allerede nu – og året rundt.

Art Nordic 2021 byder også på Art talks, performance, interviews og workshops for både børn og voksne. Find ud af, hvad du bare ikke vil gå glip af i Art Nordic Programmet 2021. Sæt også tid af til vores særudstilling #ARTUNITES, der sætter fokus på kunstens evne til at styrke fællesskaber. Og læs vores portrætter af udvalgte, yngre upcoming kunstnere, der udstiller på messen i år i Art Nordic Spotlight.

 

Sådan køber du kunst på Art Nordic 2021

Har du forelsket dig i et maleri, en skulptur eller et papirklip, som du bare må have med hjem? Så er det faktisk  
Al køb af kunst på Art Nordic foregår direkte mellem dig og kunstneren. Det fulde beløb går til kunstneren, Art Nordic tjener ikke på de solgte værker.
Du kan betale med kort, Mobile Pay eller kontant alt efter aftale med kunstneren – og vi kan også være behjælpelige med transaktionen i receptionen. 

 

Sådan bliver du kunstsamler

Er du kunstelsker med samlerdrømme, så er du ikke alene. Heller ikke, hvis du ikke helt synes, du har styr på, hvordan man egentligt kommer i gang med sin egen kunstsamling. Fortvivl ej. Vi har lavet den ultimative guide til at starte en kunstsamling, med de seks vigtigste råd til din egen samlerkarriere.

 

Sådan sikrer du dig billet til Art Nordic 2021

Du får ubegrænset entre til messen i alle tre dage for blot 120 kroner, hvis du køber billetten i forsalg. Entrebilletter i døren koster 145 kroner.

 

Sådan ankommer du til Art Nordic

Kommer du i egen bil, kan du orientere dig om muligheder og priser i vores parkeringsoversigt. Kommer du med offentlig transport, skal du stige af S-tog eller bus ved Dybbølsbro. Herfra vil der køre Shuttlebusser til Lokomotivværkstedet. Se skiltene på stedet for at finde busserne. Der er cykelparkering ved Lokomotivværkstedet

 

Sådan finder du mad og drikke på Art Nordic 2021

Der vil være salg af kaffe, øl, vand, vin og mad. Art Nordic samarbejder med Husted Vin og Kalles Kaffe, som står for forplejningen.

 

Tilgængelighed for gangbesværede mm

Der er etableret handikapadgang med tydelig skiltning på hele messen.

 

Kontaktinfo

Du kan komme i kontakt med holdet bag Art Nordic på telefon +45 51 89 51 72 (hverdage mellem 10-14) eller skrive til os på

 

Covid 19 / Corona-situationen

Husk at du skal vise Coronapas. Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer nøje og indfører alle nødvendige tiltag for at vi sammen kan få en tryg kunstmesse.

 

Vi glæder os så meget til at se jer på Art Nordic 2021.

X
X