Art Nordics forretningsbetingelser

– For udstillere

Følgende betingelser gælder for aftale om standleje mellem Art Nordic og udstillere. 

Forsikringsansvar
Art Nordic og de venues vi samarbejder med frakender sig ethvert forsikringsansvar for værker udstillet på messen. Udstiller har selv ansvar for at forsikre værkerne under transport og i forbindelse med messens afvikling.

Bemanding
Udstiller er forpligtet til at sørge for bemanding af standen under hele messen.

Markedsføring
Art Nordic markedsfører sine aktiviteter både på fysiske og digitale medier. Ved at booke en stand på en af Art Nordics udstillinger giver du automatisk tilladelse til at Art Nordic må bruge billeder af dine værker i vores markedsføring både før og efter udstillingen.

Opstilling og nedtagning
I forbindelse med hver udstilling offentliggøre Art Nordic tidspunkter for opstilling og nedtagning. Det er vigtigt at alle udstillere overholder disse tidspunkter, da Art Nordic ikke råder over venue uden for de offentliggjorte tidsrum.

Tidspunkterne offentliggøres under menupunktet  “Udstillerinformation” på Art Nordics hjemmeside.

Det er meget vigtigt at ingen stande pakkes ned før udstilligens officielle sluttidspunkt. Ved nedtagning før tid er vi desværre nødt til at opkræve en bod på kr. 2.000 DKK + moms. 

Indeholdt i bookingaftale

Inkluderet i bookingprisen er:

  • Leje af den aftalte standtype med den aftalte størrelse.
  • 2 lysspots pr 3 meter væg.
  • Profil på Art Nordics hjemmeside 3 måneder op til udstillingen. Det tilrådes at tilkøbe medlemsskab af Art Nordic Studios for synlighed ud over udstillingsperioden.
  • Promovering på Art Nordics sociale medier.
  • Marketingtilskud til markedsføring af udstillingen.
  • Administrationsgebyr på 299 kr plus moms.

Overnatning og kost er ikke inkluderet i aftalen. På messen vil der være rige muligheder for at købe mad og drikke.

Aflysning
I tilfælde af afbestilling fra udstillers side senest 3 måneder før udstillingen tilbagebetales det fulde beløb minus administrationsgebyret på 299 kr. plus moms og 1.000 kr. i afbestillings-fee. I tilfælde af aflysning efter 3 månedersfristen er tilbagebetaling ikke muligt. I tilfælde af aflysning fra Art Nordics side tilbagebetales det fulde beløb minus administrationsgebyr. 

 

Få endnu mere kunst i dit liv!

Din bestilling