Jessica Seerup

Simpel hverdags symbolisme

Mit navn er Jessica og jeg er 27 år. Jeg bor på Bornholm og arbejder fuldtid på øens hospital. Når jeg ikke arbejder, bruger jeg tid i mit lille atelier, hvor jeg primært bruger tegning og maling som en slags dagbog.

Altid udspringer min kreativitet af frustrationer, følelser eller synspunkter, som opstår af vores samtids konstante udvikling eller stagnation. Gennem simplicitet, farver, humor og symbolisme forsøger jeg med mine værker, at stille og bearbejde spørgsmål. – På den måde er det vejen til det færdige værk, der tilfredsstiller mig mere end det endelig resultat. Jeg er af den overbevisning, at vores hænder udtrykker lige så stærke følelser som vores ansigt og er mindst lige så svære at kontrollere. Derfor afbilleder mine værker ofte hænder i samspil med gemene hverdags genstande, som man dog alligevel kan tillægge symbolsk karakter.

En invitation til Art Nordics talentprogram har givet mig et lille anerkendende skub. Dette er første skridt på vejen til at kunne fortsætte i og hengive mig til min lille kreative verden.
Så simpelt er det.

Besøg min instagram; Seerup.Klatvaerk