Mathias Rolschau

Værker der værker i mig, og værker der virker for mig

Standplads: 175

overskrift

20 97 73 09

overskrift

overskrift
Om kunstneren

Kunst er kommet ind i mit liv indenfor det seneste halvandet år. Min kunst udspringer fra det terapeutiske element der er i at male for mig. Det er her, at jeg har kunne få afløb for følelser og tanker forbundet med overgreb, jeg oplevede som barn.

Det er i min kunst, at jeg er kontakt med mit eget indre barn. Nok også derfor, at jeg føler mig mest tilpas i en beskrivelse eller en tilgang, der er meget Pippi Langstrømpsk;

Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert godt finde ud af

Sådan har det været for mig. Det er på meget kort tid gået fra, at jeg stod i et værksted og gemte mine billeder væk, til at jeg har åbnet op, viser billederne og min symbiose med det indre barn frem. Jeg ved ikke meget om kunst, men jeg ved hvad der er vigtigt for mig; at jeg maler, fordi jeg ikke kan lade vær’.

Kunsten er for mig blevet en rejse – og jeg glæder mig til at vise jer, hvor i den rejse jeg er lige nu, når vi ses til Art Nordic.

De anviste billeder i dette galleri, en præsentation af hvad jeg har lavet og min stil, men de vil ikke være at se på messen, da de allerede har fundet deres hjem.