Pontoppidan Art // Caroline Pontoppidan Vest

Filosofisk poetisk kunst

Pontoppidan Art er filosofisk, poetisk kunst af Caroline P. Vest, udtrykt gennem portrætteret ro, figurativ abstraktion og eksistentiel skrivning, der tilsammen afspejler aktuelle ubesvarede spørgsmål om den menneskelige eksistens og den atmosfære, vi befinder os i. Pontoppidan Art fortolker og formidler livet, som det leves her midt i kaoset af (u)muligheder.

“Ved at skabe originale kunstværker afspejler Pontoppidans kunst den menneskelige natur, der laver fejl og tager chancer, en natur, der blander farver og ved meget lidt om lige linjer. Kunstværkerne udtrykker kunst og filosofi som essensen af eksistens – forståelsen, forvirringen og den evige drivkraft. Det er mulighedernes kaos og belysningen af de valg, jeg træffer, den sandhed, jeg kender, og den frihed, jeg bruger.”

Pontoppidan Art tilbyder originale malerier, hovedsageligt skabt af olie på hørlærred for varig kvalitet og udtryk, og skriftlige filosofiske poetiske værker, der er håndskrevet på italiensk håndlavet papir samt bæredygtigt genanvendt naturpapir. 

For at repræsentere originalerne finder du også kunstplakater, der fortæller historien om hvert originalværk. Alle kunstplakater er fotograferet i naturligt lys og designet til at gengive det originale maleris farver og penselstrøg så godt som muligt.