VICKI ZOÉ

Dansk Designer og Papirkunstner

Jeg har siden 2014 arbejdet med papir som medie. I løbet af 2015 begyndte det for alvor at blive en passion. Jeg fandt en indre ro på et tidspunkt hvor mit eget liv var kaotisk. Jeg lod den fylde mig op. Roen. Den var nærmest meditativ. Lyden af kniven som langsomt perforerede det smukke papir. Samme bevægelse. Igen og igen. Smukke formationer, små detaljer, skygger og poetiske fortællinger opstod. Jeg lod livet, såvel som naturen inspirere og danne grobund for mit univers. For mine koncepter og mit formsprog

Et af mine første koncepter, var FOSSIL.Formen tog udgangspunkt i naturen. Historien var min egen, men jeg vidste at den ville tale til andre menneskers fortællinger og sårbarhed.

Fælles for mine unikke og håndskårede værker, er indramningen og de poetiske fortællinger. De dybe håndbyggede rammer, foreviger og forsegler det sirlige og fragile papir imellem glas. Der opstår en unik dynamik. Værket får perspektiv og silhuetterne danner smukke skygger. Vi må nødvendigvis lidt træde tilbage, for at se det brede perspektiv i livet så vel som i værket. Vi må se, elske og acceptere skyggerne i os selv.

Bestilling

Din bestilling

VICKI ZOÉ

overskrift