Yiannis Kaminis

At leve er at skabe og dele kærligheden

Den internationale kunstner Yiannis Kaminis er født i Grækenland den 20. juni 1977. Han er inspireret af mennesker, ideer og fænomener, som de er tydelige i det bevidste og ubevidste liv. Han vælger akrylfarver til at repræsentere energidynamik, og maleriet fremstår som en strøm af energi. Normalt har hvert maleri en mangefacetteret betydning, der afslører arketypiske tegn og symboler.

Hvert maleri er kendetegnet ved fritflydende bevægelse og 3D-rum på flere niveauer. Kunstneren er i en ændret bevidsthedstilstand under maleprocessen gennem særlige meditative teknikker og vælger normalt musik til at akkompagnere energirepræsentationen af temaer. Alle malerier er dateret og signeret på bagsiden og kan hænges fra forskellige sider, hvilket tillader nyt billedsprog og fortolkning. Når han maler for mennesker, vælger han deres farvedynamik, der er fremherskende i deres energifelt, og fortsætter med billederne på lærred som et fingeraftryk af deres unikke karakter og identitet.

Forståeligt nok kunne hans tilgang til maleri ikke andet end at blive påvirket af hans baggrund inden for psykoanalyse, energihealing og kommunikation. Hans malerier er værdsat i boliger og forretningsområder både for deres æstetiske værdi og deres positive spirituelle vibration. Yiannis Kaminis kunst er udstillet på gallerier, kunstmesser og events i New York – USA, Seoul – S. Korea, Beirut-Libanon, Riyadh – Kongeriget Saudi-Arabien, Kiev – Ukraine, Peru og Europa siden 2014. Udvalgte malerier har blevet brugt til at skabe smykker, mode, forsider til bøger og kunstværker af internationale konferencer. Kunstneren støtter også fundraising formål for børn gennem forskellige arrangementer. ​

Værker

Events