Falang Noi – Nanna Malumgon Andersen

Original: Afslapning

2.000,- kr
overskrift

Bredde: 42 cm

Højde: 59.4 cm

overskrift
  • Returret inden for 14 dage
  • Sikker betaling
  • Autenticitet garanteret
  • Originalt kunstværk
  • Sikker levering

Yderligere information

Bredde: 42 cm

Højde: 59.4 cm

overskrift

Materialer: Gouache

overskrift

Om værket

Denne original er malet på A2 akvarelpapir. Her har jeg mixet både akvarelmaling og gouache for at opnå mine ønskede farver og konsistenser.

Sommeren ‘22 tilbragte jeg sammen med bedsteforældre i deres lille landsby i Thailand. De bor langt ude på landet i Isaan regionen, som er befinder sig i midt til nordøst Thailand. Dette området er stærkt præget af landbrug, og der er mange små landsbyer, hvor folk dyrker alt fra ris til frugt og grønt.

Med lange dage i marken, skal der til tider være plads til at kunne slå benene op og slappe af. “Afslapning” er inspireret af min landsby i Thailand. Der hvor vi bor og tilbringer meget tid sammen, er det udeareal under min mosters træhus. Træhuset står på søjler, og på nogle af de søjler har vi bundet hængekøjer op. Hængekøjerne er placeret lige ved siden af to lave træborde, som er vores families omdrejningspunkt.

Fra hængekøjerne kan man snakke med folk som går forbi på vejen, dem i “køkkenet”, dem ved bordet og endda helt hen til naboerne. Man kan holde øje med det meste, som der sker ude på vejen. Der er en bestemt form for ro ved at ligge der, og bare observere hvad der sker omkring. Se hvordan skyerne bevæger sig, hvordan skyggen ligger sig anderledes i takt med solens position på himlen.

Det er især afslappende at ligge der omkring kl. 17-19, hvis man kan finde tiden til det. Det er nemlig her hvor livet i landsbyen begynder at blomstre igen. Børnene er kommet hjem fra skole, bøflerne er på vej hjem og de mobile-cykel/motorcykel-køkkener er kører fra hus til hus.

Især det med at finde ro i ingenting og alting er det, som noget som jeg har prøvet at fange i motivet. En kombination af store og små penselstrøg, samt et motiv hvor der ikke sker meget, men hvor farver fylder og giver indtryk. Hvor man skal kigge nærmere for, at lægge mærke til detaljer, som man ikke ser på lang afstand.

Mød kunstneren

Falang Noi – Nanna Malumgon Andersen

Danmark

Interested in the artwork?

Write a message directly to the artist in the contact form.

Flere værker fra denne kunstner

Avanceret søgning

Bestilling

Din bestilling

Original: Afslapning

Pris: 2.000,- kr
overskrift

Bredde: 42 cm

Højde: 59.4 cm

overskrift