FAQ om Art Nordic Online Studios

Online Studios
Er medlemsskabet bindende?

Du kan til enhver tid opsige dit med en måneds varsel. Vi tilbagebetaler ikke medlemsgebyrer med tilbagevirkende kraft.

Kan alle kunstnere blive medlem?

Kun kunstnere, der har ansøgt gennem Art Nordics ansøgningsformular her eller er blevet inviteret direkte kan få lov at oprette en profil på Art Nordic Online Studios.

Hvad indeholder medlemsskabet?

Et medlemsskab af Art Nordic Online Studios giver dig mulighed for at oprette en profil samt værker i vores online galleri, som købere kan bestille gennem Art Nordic. Vi hjælper dig med administration, fragt og dialog med køberen. Derudover giver medlemsskabet adgang til en række fordele så som rabat på vores udstillinger, deltagelse i Curators Awards samt adgang til rådgivning og sparring.

Hvilket udbytte kan jeg forvente at få af mit medlemsskab?

Et medlemsskab af Art Nordic Online Studios er primært en adgangsbillet til et eksklusivt fællesskab af kunstnere og eksperter, der hjælper dig med at udvikle din karriere, dit brand og din synlighed. Gennem vores markedsføringsindsats sørger vi også for, at din kunst bliver vist for det rigtige publikum online. Men det er vigtigt, at du også selv bruger profilen aktivt. Det vil sige: at du holder den opdateret, at du linker til den fra sociale medier og egen hjemmeside, nyhedsbrev mm.

Hvad er Master Classes?

Art Nordic Master Classes afvikles online en gang hvert halve år som en særlig service for aktive og erfarne medlemmer. Master Classes sætter fokus på forskellige emner som: “Markedsføring og branding”, “Sådan kommer du igang med at undervise”, “Nyeste udviklingstendenser på kunstmarkedet”, “Kunstterapi”, “Udstillinger og salg” mm. Emner og gæster offentliggøres to måneder før hver Master Class.

Hvordan markedsfører I min profil?

Art Nordic markedsfører Online Studios gennem annoncer på Google, Facebook og Instagram samt vores nyhedsbrev til kunstinteresserede.

Hvordan betaler jeg for medlemsskabet?

Når du bestiller medlemsskabet bedes du afgive dine betalingsoplysninger, så abonnementet kan trækkes hver måned eller år. Systemet husker dine oplysninger, indtil medlemsskabet eventuelt opsiges.

Hvordan hjælper I med salg af mine værker?

Art Nordic tilbyder at hjælpe dig med salg af dine værker. Når en køber bestiller et værk, hjælper Art Nordic med at aftale fragt og fakturering. På denne måde sikrer vi, at både du og dine købere får en pesonlig og professionel service. 

Hvor meget betaler jeg i kommission?

Art Nordic tager 20% i kommission for salg af værker til en værdi under 1.350 EUR. 15% kommission for værker til en værdi mellem 1.320 EUR og 2.700 EUR, og 10% kommision for salg af værker til en værdi over 2.700 EUR