Art Nordic Onlinegalleri

Art Nordic præsenterer nyt onlinegalleri

Art Nordic har lanceret et onlinegalleri, hvor det er muligt for vores publikum at møde og nyde kunsten før og efter den årlige messe. 

Art Nordic 2021 er udskudt til efteråret, men vi tager stadig vores rolle som bindeled mellem kunst og mennesker meget alvorligt. Derfor har Art Nordic selvfølgelig også fået et onlinegalleri, hvor det er muligt for vores publikum at møde og nyde kunsten før og efter den årlige messe.

Onlinegalleriet vil løbende blive udbygget med flere kunstnere og flere værker, som du kan købe direkte fra kunstneren selv. Art Nordic tager intet honorar eller gebyr for at formidle kontakten.

Nye initiativer
Art Nordics nye onlinegalleri er en del af vores styrkede online tilstedeværelse. Vi ser stadig meget frem til den fysiske messe. Men vi ønsker at udnytte de mange muligheder, der findes for at skabe synlighed om kunstnere og kunstværker online under lock down og sikkert også derefter.

Derfor lancerer vi en række nye initiativer i løbet af de næste måneder for at imødekomme den nye virkelighed, som vi alle oplever.

Følg med i nyhedsbrevet
Vi anbefaler, at du skriver dig op til vores nyhedsbrev, hvor vi løbende annoncerer nye initiativer og tiltag, der gør det nemmere for os at mødes om kunsten.

Ansøg om optagelse
Er du kunstner, og ønsker du at ansøge om at blive optaget i vores onlinegalleri, skal du følge dette link.

Bestilling

Din bestilling

Art Nordic Onlinegalleri