Mads Houmøller Klemmensen og Kapser Holten

Auktion: Portræt af Kasper Holten

Skal du være den heldige ejer af Mads Houmøller Klemmensens portræt af Teaterchef Kasper Holten? Portrættet er malet under Kasper Holtens talk, live på Art Nordic 2021.

På årets Art Nordic kunne du opleve teaterchef for det Kgl. Teater, Kasper Holten og Cæcilie Liv Carlsen fra Nordic School of Arts and Health, i samtale om kunst og fællesskab. 

Måske lagde du ikke mærke til det. Men der skete også noget andet meget særligt, på scenen den dag. Ved siden af Kasper Holten og Cæcilie Liv Carlsen sad nemlig portrætmaler Mads Houmøller Klemmensen i dyb koncentration og indfangede Kasper Holten i et unikt portræt. 

Nu har du chancen for at pryde dit hjem med dette værk af et unikt menneske i den danske kulturverden i unikke omgivelser, som er blevet til under helt unikke omstændigheder. 

 

I samarbejde med Mads Houmøller Klemmensen og Kasper Holten udlodder Art Nordic nu værket i en ”silent auction,” som du kan deltage i hele december. Den person, der har sendt det højeste bud, køber værket. Bud starter ved 6.000 kr. Overskuddet af auktionen går til UNICEF Danmark. 

Send dit bud til

I mailen skal du skrive dit bud, dit navn, adresse og telefonnummer.   

Se billeder fra eventet, hvor Mads Houmøller Klemmensen maler Teaterchef Kasper Holten, live på scenen på Art Nordic 2021:  

Mads Houmøller Klemmensen og Kapser Holten

Bestilling

Din bestilling

Mads Houmøller Klemmensen og Kapser Holten