Mads Houmøller Klemmensen og Kapser Holten

Auktion: Portræt af Kasper Holten

Skal du være den heldige ejer af Mads Houmøller Klemmensens portræt af Teaterchef Kasper Holten? Portrættet er malet under Kasper Holtens talk, live på Art Nordic 2021.

På årets Art Nordic kunne du opleve teaterchef for det Kgl. Teater, Kasper Holten og Cæcilie Liv Carlsen fra Nordic School of Arts and Health, i samtale om kunst og fællesskab. 

Måske lagde du ikke mærke til det. Men der skete også noget andet meget særligt, på scenen den dag. Ved siden af Kasper Holten og Cæcilie Liv Carlsen sad nemlig portrætmaler Mads Houmøller Klemmensen i dyb koncentration og indfangede Kasper Holten i et unikt portræt. 

Nu har du chancen for at pryde dit hjem med dette værk af et unikt menneske i den danske kulturverden i unikke omgivelser, som er blevet til under helt unikke omstændigheder. 

 

I samarbejde med Mads Houmøller Klemmensen og Kasper Holten udlodder Art Nordic nu værket i en ”silent auction,” som du kan deltage i hele december. Den person, der har sendt det højeste bud, køber værket. Bud starter ved 6.000 kr. Overskuddet af auktionen går til UNICEF Danmark. 

Send dit bud til

I mailen skal du skrive dit bud, dit navn, adresse og telefonnummer.   

Se billeder fra eventet, hvor Mads Houmøller Klemmensen maler Teaterchef Kasper Holten, live på scenen på Art Nordic 2021:  

Mads Houmøller Klemmensen og Kapser Holten

Læs videre

Anton Ian Nielsen

‘Infinite Games’: Et værk om frihed og forbindelser

Vægmaleriet ‘Infinite Games’ så dagens lys under Art Nordics udstilling ARTUNITES i september 2023. Kunstneren bag er Anton Ian Nielsen, og han inviterer os til at udforske en verden, hvor spil skaber nye forbindelser og frihed. Kunstværket blev til takket være støtte fra Flügger Farver.

Læs mere

Kunst i hjemmet: Sådan får du mere glæde af kunst i din hverdag

Vælg kunst med omhu! Når du indretter dit hjem med kunst, skaber du en ny fortælling, hvor hvert kunstværk udgør sit efet kapitel. Tænk derfor over hvilke følelser og tanker de enkelte værker vækker i dig - og placer dem de helt rigtige steder i hjemmet. Vi giver dig her fem gode råd til at få kunst i dit hjem på en måde der både gavner æstetikken og trivlsen

Læs mere